VetPlan – trygghet for din beste venn

Nå kan du abonnere på forebyggende pleie som er med på å holde din hund eller katt sunn og frisk, samt redusere risikoen for alvorlige helseproblemer. Med VetPlan får du en egen helseplan for hele året til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet helsekontroll og vaksine, råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier.

Last ned informasjon om VetPlan for hund (PDF)

Last ned informasjon om VetPlan for katt (PDF)

Skreddersydd helseplan for hele året til et fast månedsbeløp.

Med VetPlan får din hund regelmessig tilsyn. Som VetPlan-kunde får du også gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Våre forhåpninger er også at VetPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Utvidet helsekontroll

VetPlan er utviklet for at din hund eller katt skal ha det godt. Utover den årlige vaksinasjonen med helsekontroll inngår en helsekontroll med tannsjekk og ubegrenset med kloklipp og resepter i VetPlan Basis, samt en blodprøve, en blodtrykkesmåling og en urinprøve i VetPlan Pluss.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro. Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan.

Hva koster det?

«Priser kommer snart. oppdatert 05.02.2023»

Jeg ønsker å bli kontaktet om Vetplan!