Nå har du muligheten til å abonnere på forebyggende pleie for din firbeinte venn med vår VetPlan ordning. Gjennom VetPlan investerer du i forsikring til hunden eller katten din ved å redusere risikoen for alvorlige helseproblemer. God helse er nemlig den aller beste dyreforsikringen du kan ha!

Gjennom VetPlan får du tilgang til en skreddersydd helseplan gjennom hele året, til et fast månedlig beløp. Abonnementet dekker en rekke fordeler, blant annet rutinemessige helsekontroller og vaksine, samt personlig veiledning og eksperttips. Du får jevnlig og nær oppfølging med din veterinær og dyrepleier, som alltid gjør sitt ytterste for å sikre at ditt kjæledyr lever sitt beste liv.

Innholdsfortegnelse

Du kan lese mer om VetPlan for hund her, for valp her,  for katt her og kattunge her!

Skreddersydd helseplan for hele året til et fast månedsbeløp

Med VetPlan får kjæledyret ditt regelmessig tilsyn. Som VetPlan-kunde får du i tillegg gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Vårt mål er også at VetPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minimere behovet for mer omfattende behandlinger. 

Utvidet helsekontroll

VetPlan er utviklet for at din hund eller katt skal ha det godt, og leve best mulig. I VetPlan Basis får du den årlige helsekontrollen, samt vaksinering. I tillegg får du ubegrenset med ukompliserte kloklipp og resepter.

I VetPlan Pluss får du i tillegg en gratis tannrens, samt en blodprøve, en blodtrykksmåling og en urinprøve.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Den første månedsavgiften betales direkte på klinikken ved oppstart, og deretter vil påfølgende betalinger bli gjennomført via autogiro. Vi vil alltid anbefale å vurdere en dyreforsikring som dekker uforutsette utgifter, uavhengig av om du velger VetPlan eller ikke. Vi står gjerne til tjeneste for å gi deg mer informasjon om VetPlan! 

Velg VetPlan i dag for trygghet og forebyggende pleie

Forebyggende pleie med VetPlan er et av de beste valgene du kan ta for å sikre trygghet og omsorg for din firbeinte venn! Med VetPlan får du som sagt en skreddersydd pakke av fordeler og tjenester som er spesielt utformet for å holde din pelskling frisk, glad og velstelt. Fra gode rabatter på HD/AD-røntgen og avføringsprøver, til gunstige tilbud på kvalitetsfôr fra merker som Specific, Eukanuba og Virbac, er VetPlan den ultimate ordningen for å gi kjæledyret ditt den beste omsorgen til en fantastisk pris. Ikke nok med det, gjennom gratis vektkontroll og ernæringsrådgivning hjelper kan du også sørge for at bestevennen din opprettholder en sunn livsstil. 

Jeg ønsker å bli kontaktet om Vetplan!