Se våre priser på behandling hos oss og bestill time i dag!

Ønsker du et prisoverslag?

Hvis du ikke finner det du leter etter, ønsker et prisoverslag eller hvis behandlingen er mer sammensatt – kan du kontakte oss så hjelper vi deg.

Betaling

Du kan betale kontant, bruke bankkort eller betale via vår Dyrekonto. Dyrekonto er en kredittløsning fra Resursbank som gir deg mulighet til å utsette betalingen eller dele den opp i månedlige avdrag med gebyrfrihet i 30-60 dager. Løsningen er praktisk og som nevnt uten kostnad for deg dersom du betaler innen 30 dager.

Forsikring

Enkelte forsikringsselskap tilbyr direkte oppgjør, det vil si at du betaler en egenandel til oss, resten tar forsikringsselskapet seg av. Her kan du lese mer om forsikringer.

Om priser

Veterinærtjenester virker dyrere enn legetjenester selv om de ikke er det fordi du hos legen kun betaler en fast egenandel. Resten av legeregningen dekkes av trygdesystemet. Veterinærene har ikke et slikt system og derfor må du betale hele regningen med mindre du har veterinærforsikring. Veterinærtjenestene er i tillegg momsbelagt, og det vil si at 25% av det du totalt betaler går til statskassen. Hvis vi ikke hadde investert i utstyr, sikkerhet (ventilator) og etterutdannelse ville  det kostet mindre å gå til oss.  Vi har investert i moderne og avansert utstyr  for å kunne sikre pasientene den beste behandling og ikke minst gjøre oppholdet hos oss så trygt som mulig. Vi tar forbehold om prisjusteringer som ikke er oppdatert. Alle priser er inklusiv mva.