Møt vårt team

A-Vet er en anerkjent leverandør av veterinærtjenester i Norge. Med et team av svært dyktige erfarne veterinærer tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for kjæledyr, inkludert konsultasjoner, diagnostikk, kirurgi og forebyggende behandling. 

Hos A-Vet fortstår vi viktigheten av å tilby personlig tilpasset behandling til hvert dyr og deres individuelle behov. Derfor er vi også pliktet til å bruke den nyeste teknologien og teknikkene innen veterinærmedisin og tilbyr høyest mulig standard på behandling til våre pasienter. 

Enten kjæledyret ditt trenger en rutinekontroll eller avansert medisinsk handling, er A-Vet dedikert til å tilby medfølende og førsteklasses omsorg for å hjelpe dyret ditt å leve et lykkelig og sunt liv. Les videre for å møte våre dyktige ansatte. 

En veterinær som holder en grå katt med grønne øyne.

Elisabeth Bjørnestad

Veterinær og innehaver av klinikken
Elisabeth er veterinær og autorisert øyelyser, og hun har spisskompetanse innen øyekirurgi etter å ha gjennomgått European School for Advanced Veterinary Studies i Toulouse i Frankrike i 2002, 2005 og 2011. Elisabeth er også autorisert til å utstede kneledds-og hjerteattester ( Cavalier King Charles Spaniels) for Norsk Kennel Klub. Hun har etterutdanning i indremedisin, generell kirurgi, oral kirurgi og ultralyd ved European School for Advanced Veterinary Studies. Elisabeth er spesielt interessert i akuttmedisin og har deltatt på mange internasjonale kurs i akuttmedisin de siste 10 årene. Elisabeth er oppvokst i Oslo. Uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole ( NMBU) i 1985. Har vorsteherhunden Atella.
En veterinærer som holder en stor hund med lys pels.

Sidsel Bakås

Veterinær
Sidsel er fra Ålen sør i Trøndelag, og i februar 2020 fullførte hun veterinærstudiene i Budapest. Hun startet praksisen sin hos A-Vet like etter lock-down i mars 2020. Hun jobbet på en klinikk i Trondheim sommeren 2019 og ved en klinikk på Røros vinterhalvåret 2019. Interesseområdene hennes er spesielt odontologi og reproduksjon. Store deler av fritiden bruker hun på aussien Linka. Og selv om hun trives veldig godt i fjellet hjemme i Trøndelag, oppdager hun stadig nye turområder Vestfold og Telemark.
En veterinær som sitter og holder rundt en katt.

Magdalena Wozniak

Veterinær
Magdalena ble uteksaminert fra Wroclaw Univeristy of Environmental and Life Sciences i 2014. Der jobbet hun i en stor klinikk i Wroclaw i Polen, deretter flyttet hun til Norge og jobbet på en klinikk i Trondheim. Fra våren 2022 har hun jobbet hos oss. Magdalena er spesielt interessert i indremedisin, ultralyd og hjertesykdommer. Hun har deltatt på mange kurs i ultralyd og har startet en spesiell etterutdanning i kardiologi ved European School for Advanced Veterinary Studies(ESAVS).
En veterinær som holder rundt en hund som sitter på et operasjonsbord.

Benedicte Helljessen

Veterinær
Benedicte ble uteksaminert fra Wroclaw Univeristy of Environmental and Life Sciences i 2016. Hun har jobbet flere år i kombinert praksis med både store og små dyr i Nord-Norge og Gudbrandsdalen. Hun har nå bosatt seg i Larvik og startet hos oss høsten 2022. Benedicte liker en variert hverdag, men hovedinteressene er øyet og kirugi. Hun er øyelyseraspirant og vil jobbe mye sammen med Elisabeth. Benedicte har en Border Collie som heter Bonnie.
En veterinær som holder en katt pakket inn i et teppe.

Frida Løvseth

Dyrepleier
Frida er dyrepleier og var uteksaminert fra NMBU Veterinærhøyskolen i 2021. Hun har på kort tid opparbeidet seg mye kompetanse på anestesi og vil videreutdanne seg innen dette fagfeltet. Frida har i følge henne selv verdens kuleste katt, han heter Elmer.
En veterinær som lener seg over på et bord med en hvit katt på skuldrene sine.

Nicolay B. Holm

Klinikksekretær
Nicolay jobber i resepsjonen her hos oss. Han er administrator, og holder seg godt oppdatert på fòr til hund og katt. På fritiden er han veldig glad i friluftsliv, og er en aktiv jeger.
En dyrepleier som sitter mellom to svarte små hunder av rasen fransk bulldog.

Anna Ehrnborg

Assistent
Anna er klinikkassistent og startet hos oss høsten 2022. Hun er fra videregående utdannet agronom og er veldig glad i dyr. Hun kan skilte med mange års erfaring med hunder, katter, hest, marsvin, kanin, rotte og akvariumsfisk. Det er den Franske bulldoggen Saga som opptar mesteparten av fritiden nå.
En mann holder en hund.

Preben B. Holm

Veterinær Student
Preben har jobbet fast hos oss siden 2015. Han startet som assistent og IT-ansvarlig, men fattet fort interesse for veterinær-arbeid og started studie i Budapest, Ungarn i 2019. Nå jobber han hos oss i sin fritid.
En dame som holder en svart og hvit katt på brystet.

Renate Bentsen

Klinikksekretær
Renate er vår klinikksekretær og du finner henne i resepsjonen. Hun studerer HR og ledelse og er også vår HR ansvarlig og tar godt hånd om både dyr, dyreiere og ansatte. Hun har katten Nicoline som hun er veldig glad i. Ellers er hun glad i tur og langrenn!