Å sikre trygg og effektiv anestesiomsorg er avgjørende for en vellykket kirurgisk prosedyre. Her presenterer vi stolt vårt nye anestesiapparat, Mindray Veta 5, en nyskapende løsning som tar pasientomsorgen til nye høyder ved å kombinere avansert teknologi, pålitelighet og brukervennlighet. Her har vi et apparat med gassanestesi, ventilator(pustemaskin) og monitorering i en og samme enhet.  

Innholdsfortegnelse

Ventilatorfunksjoner Som Overskrider Forventningene:

Mindray Veta 5 kommer utstyrt med en avansert ventilator som tilbyr presis og skreddersydd respiratorisk støtte. Den intelligente styringen av respirasjonsparametere gir anestesidyrepleieren og veterinæren kontrollen de trenger for å enkelt tilpasse behandlingen i sanntid. Med flere avanserte ventilasjonsmoduser og muligheten for trykk- eller volumstyrt ventilasjon, er Veta 5 i stand til å imøtekomme et bredt spekter av pasientbehov. Den intelligente algoritmen tilpasser seg dynamisk for å sikre optimal pustesyklus og ventilasjonsparametere.

Anestesiapparatet har en backup-ventilasjon som aktiverer mekanisk pusting, dersom pasienten ikke møter kriteriene ved spontan/naturlig ventilasjon.

Maskinen har også en innebygd turbin, som betyr at apparatet ikke trenger å være tilkoblet ekstern trykkluft for å drive ventilasjon.

Overvåking i Sanntid for Økt Pasientsikkerhet:

En nøkkelfunksjon ved Mindray Veta 5 er den avanserte monitoren som gir detaljert og nøyaktig overvåking av pasientens vitale tegn. Den store og brukervennlige berøringsskjermen gir umiddelbar tilgang til viktige data.

Her er noen av de vanlige vitale parameterne som kan overvåkes:

  1. EKG (elektrokardiogram): Registrerer hjertets elektriske aktivitet.
  2. SpO2 (oksygenmetning): Måler prosentandelen av oksygen bundet til hemoglobin i blodet.
  3. Blodtrykk: Overvåker systolisk og diastolisk blodtrykk.
  4. Pulsfrekvens: Antall hjerteslag per minutt.
  5. Respirasjonsrate: Antall pustesykluser per minutt.
  6. Temperatur: Måler kroppstemperaturen.
  7. EtCO2 (end-tidal karbondioksid): Måler nivået av karbondioksid ved utpust.
  8. Kapnografi: Overvåker karbondioksidkonsentrasjonen i utpustet luft.
  9. Invasivt blodtrykk(-Vi bruker vanlig): Direkte måling av blodtrykk ved bruk av en invasiv sensor. 

Dette gjør det mulig for helsepersonell å holde nøye øye med pasientens tilstand gjennom hele prosedyren, og raskt respondere på eventuelle endringer.

Designet for Smidig Bruk:

Mindray Veta 5 er utformet med brukervennlighet i tankene. Det intuitive grensesnittet og lette designet gjør det enkelt å integrere den i vår eksisterende arbeidsflyt, samtidig som den gir en sømløs opplevelse for oss på dyreklinikken. Enkel tilgang til viktige funksjoner og rask konfigurasjon gjør at veterinæren og dyrepleieren kan fokusere på pasientomsorgen.

Mindray Veta 5 ventilator med monitor på A-Vet Smådyrklinikk. Anestesi

Sikkerhet som Prioritet:

Pasientsikkerhet er alltid vår øverste prioritet, og Mindray Veta 5 er utviklet med dette i tankene. Avanserte sikkerhetsfunksjoner, som alarmsystemer for avvikende parametere og backup-muligheter, gir ekstra trygghet i kritiske øyeblikk.

Velg Mindray Veta 5 for å levere enestående anestesiomsorg til din hund og katt. Med fokus på ventilatorfunksjoner og sanntidsmonitorering, er dette anestesiapparatet det ideelle valget for moderne helsetjenester!