Beroligende til hund og katt

Vi legger stor vekt på at våre pasienter ikke skal oppleve smerte eller redsel under undersøkelser og behandlinger. Vi forstår at våre pelskledde familiemedlemmer også kan oppleve stress og uro. Derfor tilbyr vi beroligende til hund og katt ved blodprøvetaking eller mindre undersøkelser, for å skape en stressfri opplevelse. Vi forstår at en negativ opplevelse hos veterinæren kan ha langvarige konsekvenser for dyrets trivsel. 

Enten det er frykt for veterinærbesøk, angst i forbindelse med reiser, eller generell nervøsitet, har vi skreddersydde løsninger som passer til hver enkelt kjæledyr. Vårt erfarne team av dyreelskere og profesjonelle veterinærer vil sørge for at dine kjæledyr føler seg trygge og avslappede under hele behandlingen.

Innholdsfortegnelse

Narkose til hund og katt

Ved kirurgiske inngrep tilbyr vi narkose til hund og katt. Når det gjelder kirugiske inngrep, er riktig narkosemiddel avgjørende, og vi tar hensyn til dyrets rase, alder, allmenntilstand og operasjonstype når vi vurderer hvilken narkose som passer best. Vårt erfarne team av veterinærer og dyrepleiere er trent i bruk av narkose for å sikre en stressfri opplevelse for dyrene. 

Vi benytter moderne overvåkingsutstyr for å tilpasse doseringen individuelt til hver pasient, og samtidig opprettholde en konstant overvåking av vitale funksjoner. Enten det er inhalasjon av gass eller intravenøs væskeform, sikrer vi en grundig og skånsom anestesi med kort oppvåkningstid. Uansett hva som er planlagt, kan du stole på at dine firbente familiemedlemmer er i trygge hender hos oss. Vi er her for å sikre at hunden eller katten din får den beste omsorgen under narkose, slik at de raskt kan komme tilbake til sitt glade, sunne selv.

Et trygt medisinsk team hos A-Vet

Ved våre operasjoner er det ikke bare kirurgen, men også en erfaren dyrepleier til stede for kontinuerlig overvåking av anestesien. Dette ekstra laget av omsorg reduserer risikoen for komplikasjoner. Våre dyktige veterinærer er grundig opplært innen en rekke medisinske områder, og de er klare til å håndtere alt fra forebyggende helsekontroller til akutte situasjoner. Vi er dedikert til å holde oss oppdatert på de nyeste medisinske fremskrittene for å kunne tilby den mest moderne og effektive behandlingen for dyrene dine.

Samtidig erkjenner vi at narkose alltid innebærer en viss risiko. Vår dedikerte anestesidyrepleier overvåker nøye pasientens vitale tegn, inkludert respirasjon, blodtrykk, oksygenmetning, hjertefrekvens og EKG under hele inngrepet. Eventuelle komplikasjoner, som lavt blodtrykk, håndteres profesjonelt, selv om dette kan medføre ekstra kostnader for eieren.

Kontinuerlig overvåking

Etter operasjonen blir dyret forsiktig lagt tilbake i sitt oppholdsbur på en myk madrass, nøye innpakket for å opprettholde kroppsvarmen. Kontinuerlig overvåking før, under og etter operasjonen sikrer at vi kan gi den nødvendige omsorgen for en trygg og positiv prosess med å våkne etter beroligende eller narkose. Hos A-Vet smådyrklinikk forlater ingen dyr klinikken mens de fortsatt er i en sovende tilstand, og vi streber etter å gi den beste omsorgen gjennom hele pasientens opphold hos oss.