Våre tjenester og behandlinger av katt

Katten din fortjener det beste når det gjelder helse og omsorg. Hos A-Vet Veterinærklinikk har vi omfattende erfaring med behandling av katter. Alt fra rutinemessige undersøkelser og vanlige skader, til mer avanserte sykdommer som krever spesialiserte behandlinger. Våre veterinærer fokuserer på kvalitet og omsorg, og sørger for at din katts velvære alltid kommer først. Vi forstår hvor viktig det er for deg som eier å føle deg trygg. Derfor tar vi oss god tid til å svare på alle dine spørsmål og gir deg den rådgivningen som trengs før en eventuell prosedyre, underveis og etter. Vi er her for deg gjennom alle faser av din katts liv, fra den lekne og nysgjerrige kattungen, til den erfarne seniorkatten.

Tannbehandling til katt

God tannhelse er av stor betydning uansett kattens alder, da tannsykdommer er svært vanlig. Vi tilbyr profesjonell tannbehandling til katt og foretar en full munnhuleundersøkelse (tannutredning). På denne måten kan du sørge for at katten din får riktig behandling og oppfølging ved tannkjøttbetennelser, periodontitt og tannresorpsjon (TR – tidligere kalt FORL).

Vaksinasjon av katt

Å vaksinere din firbeinte venn, er en enkel måte å forebygge alvorlige smittsomme sykdommer. Her kan du vaksinere katten etter et standard grunnvaksinasjonsprogram. Dette beskytter mot kattepest samt katteinfluensa og er anbefalt for alle katter. Vi tilbyr også ytterligere vaksiner dersom du skal reise med katten til utlandet.

Røntgen og ultralyd hos katt

Vi utfører nøyaktige røntgen- og ultralydundersøkelser av katt for diagnosering av eventuelle helseproblemer. Bildediagnostikk er et viktig hjelpemiddel dersom du har mistanke om brudd, eller lidelser forbundet med hjerte, bryst- og bukorganer, samt et nyttig verktøy ved drektighetsundersøkelser.

Kastrering av katt

Å kastrere katten er en rutinemessig operasjon, og en viktig prosedyre dersom den ikke skal brukes i avl. Kastrering er viktig for å unngå uønskede kattunger, men har også mange andre fordeler. For kastrering, bør kattungen din være minst 4 måneder gammel.

Ta kontakt med oss for en konsultasjon eller for mer informasjon om våre tjenester.

Vi prioriterer akutte tilfeller under våre åpningstider.

For akutte henvendelser utenom åpningstid ber vi deg ta kontakt med:

  • Tønsberg Dyreklinikk sin kommunale vakt tlf. 33 33 33 33
  • Fredrikstad Dyrehospital sin døgnvakt tlf. 69 30 48 30