Andre behandlinger og tjenester til kjæledyr

Uansett om du har en hund, katt eller hamster, vet vi at disse familiemedlemmene spiller en viktig rolle i livet ditt. Hos A-Vet fokuserer vi på å gi den beste omsorgen og veterinærbehandlingen til ditt kjæledyr når det trengs. Med respekt for dyr, har våre veterinærer høy faglig kompetanse og lang erfaring. Vi rådfører deg og svarer på alle dine spørsmål du måtte ha før, under og etter behandling. Slik kan du føle deg trygg på at du også gir den behandlingen og oppfølgingen som fremmer helsen til ditt kjæledyr.

Akutt hjelp og minimalt stress for ditt kjæledyr

Vi er her for deg når ditt dyr har behov for akutt medisinsk hjelp. Dette kan være om dyret ditt har blitt skadet, eller plutselig blir verre etter å ha vært i dårlig form. Med tilgang til moderne utstyr og dyrleger med spesialkompetanse, sørger vi for å handle raskt når all tid teller. Behandlingen vil bli skreddersydd etter behov, og beroligende midler og narkose vurderes individuelt. Har du en engstelig hund eller katt? Vi kan også tilby beroligende midler i forbindelse med blodprøvetaking eller mindre undersøkelser for å minimere stress. Det kan være vanskelig å avgjøre om kjæledyret ditt bør oppsøke veterinær. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du er usikker, så hjelper vi deg med vurderingen!

Omfattende omsorg for ditt kjæledyrs helse og velvære

Har du merket en endring hos kjæledyret ditt? Dette kan være en forskjell i pelskvalitet, muskeltap eller allmenntilstand og atferd. I vårt laboratorium utfører vi indremedisinske utredninger der vi har mulighet til å teste og analysere alle prøvesvar raskt for videre utredning.

Ved hjelp av forskjellige typer endoskoper tilbyr vi skopi av nese, luftveiene, magesekk og tarm, og ved behov, sørger vi for trygge operasjoner og effektiv rehabilitering – uansett om det gjelder en rutineoperasjon som kastrering, eller avanserte kirurgiske inngrep som krever spisskompetanse. Vi tilbyr også laserterapi som kan lindre smerter og redusere inflammasjon knyttet til akutte eller kroniske tilstander.

Om du behøver spesialiserte attester eller hjelp til reproduksjon

Trenger du spesialiserte attester, har A-Vet spesiell godkjennelse fra NKK og har mulighet til å skrive ut attester for innleggelse av resultat i DogWeb. Behøver du hjelp til å oppnå vellykket avl og sunne valper eller kattunger, tilbyr vi omfattende rådgivning og diagnostikk. Dette inkluderer alt fra spermtest og kunstig befruktning, til abortsprøyte ved feilparring. 

Vår poliklinikk er som regel første stopp i møte med oss. Her gjør vi de innledende undersøkelsene sammen deg og stiller spørsmål for å kartlegge hva vi kan bistå med. Vi tilbyr fleksibel dagoppstalling i separate hunde- og katterom. Slik kan vi ha kjæledyret ditt på klinikken og utføre en utredning mens du er på jobb. Ta kontakt med oss for en konsultasjon eller for mer informasjon om våre tjenester.

Vi prioriterer akutte tilfeller under våre åpningstider.

For akutte henvendelser utenom åpningstid ber vi deg ta kontakt med:

 

  • Tønsberg Dyreklinikk sin kommunale vakt tlf. 33 33 33 33

  • Fredrikstad Dyrehospital sin døgnvakt tlf. 69 30 48 30