A-Vetshop | a-vetshoponline.no | På kjøpesenteret Alti Nordbyen

Dyrebutikk for hund, katt, fugl, fisk og gnagere.

Hos oss får du et bredt og eksklusivt utvalg av dyrefôr og ernæring til blant annet hund og katt fra kjente merkevarer:

Vi har også en rekke tann- og hudprodukter, kosttilskudd og feromonprodukter.

Bonusordning

Vi har ulike bonusordninger hvis du handler for eksempel Virbac, Eukanuba eller Hill’s.

  • Hos Virbac fôr er det hver 6. sekk gratis.
  • Ved kjøp av Hill’s fôr kan man få 10% på hvert kjøp hvis man laster ned denne appen ved å følge denne lenken: Loyalty app Hillsadvantage
  • Bli medlem av kundeklubben og få andre gode tilbud!

A-Vetshop er også på internett!

A-Vetshop er tilgjengelig nett. Der kan det bestilles varer hjem til deg eller klikk og hent i butikk.
Er du på utkikk etter en pålitelig, enkel og omfattende løsning for alle dine kjæledyrs helse- og velvære-behov? Da er A-Vetshoponline.no stedet for deg!

Kvalitetsprodukter du kan stole på

Hos A-Vetshop forstår vi at kjæledyrene dine er mer enn bare dyr – de er en del av familien. Derfor samarbeider vi kun med anerkjente leverandører og merker for å sikre at hvert produkt i vårt sortiment møter de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet. Fra spesialisert kjæledyrfôr til avanserte helseprodukter, har vi nøye utvalgte produkter for å støtte helsen og velværet til kjæledyrene dine.

Råd fra eksperter, et klikk unna

Vi tror at god kjæledyrspleie starter med pålitelig og faglig rådgivning. Vår dedikerte blogg på A-Vet.no er full av innsiktsfulle artikler, tips og råd fra veterinærer og kjæledyrspleieeksperter. Enten du lurer på hvordan du kan forbedre kjæledyrets diett, håndtere atferdsproblemer, eller bare leter etter nye måter å berike kjæledyrets liv på, er våre ressurser designet for å hjelpe deg på reisen.

Enkel og sikker shoppingopplevelse

Vi vet at ditt liv som kjæledyreier kan være hektisk, og derfor har vi laget en nettbutikk som er enkel å navigere, slik at du kan finne det du trenger raskt og enkelt. Vår sikre betalingsplattform sikrer at dine transaksjoner er trygge, og vår effektive leveringstjeneste sørger for at produktene kommer til frem.

Bli en del av vår kjæledyrfellesskap

A-Vetshop mer enn bare en butikk; det er en plattform for kjæledyrelskere å komme sammen. Ved å handle hos oss, blir du en del av et fellesskap dedikert til å fremme kjæledyrshelse og velvære. Vi verdsetter tilbakemeldinger fra våre kunder og streber etter å forbedre oss kontinuerlig for å møte dine behov og forventninger.

Oppdag forskjellen hos A-Vetshop på Alti Nordbyen og a-vetshoponline.no , hvor kjæledyrets helse og lykke er vår øverste prioritet. Besøk oss i dag og ta det første steget mot et sunnere og lykkeligere liv for dine pelskledde venner!

Bilde av A-Vetshop på Alti Nordbyen - Kjøpesenter med over 40 butikker i Larvik
A-Vetshop - Alti Nordbyen i Larvik